Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel

EMEKLİYE KURU FASULYE HAYAL OLDU!

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu basın açıklamasında bulundu.

CHP Merkez İlçe Başkanı, Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladıktan sonra önemli duyurular yaptı. Başkan, pazar günü saat 12.30’da düzenlenecek çelenk töreni için çağrıda bulundu.

Zaimoğlu, yarın saat 11.00’de başlayacak olan ve genel merkezin talimatıyla gerçekleştirilecek danışma kurulu toplantısına da dikkat çekti. Toplantının Alaborina Restoran’da 3 saatlik bir süre boyunca gerçekleştirileceğini belirten başkan, tüm parti üyelerini katılmaya davet etti.

Konuşmasında ”

 yarın saat 11.00’de başlayacak olan genel merkezimizin talimatıyla danışma kurulu toplantısı var. Bunu 11.00  ile 14.00 arasında 3 saat olarak planladık. Alaborina Restoran’da bütün parti üyelerimiz çağırıldı. Kendilerini burada görmekten ve partimizle ilgili olumlu fikirlerini ve de olumsuz hatalarımızı talep edeceğimiz bir danışma kurulu gerçekleştireceğiz. 

Buradaki toplantıda genel merkezden gelen konsept üzerine partiye neler katılabileceğini ve ne gibi çalışma teknikleri gerçekleştirilebileceğini belirten bir genelge üzerine bu toplantı gerçekleşecek. Bu bir Lay Lay Lom toplantısı değil çok bilimsel ve ilmiği, partimizin önünü açacak Cumhuriyet Halk Partisi’ni İktidara getirilecek formülleri ve önerileri isteyen Genel Merkezin talep ettiği bir toplantı olacak. ” dedi.

İlçe Başkanı kendisine gelen bir dergideki manşete dikkat çekerek ”Emekliler Derneği bakın Zonguldak değil Türkiye ‘’Emeklileri kahredecek maaş gelişmesi emekliye kuru fasulye bile yemek hayal oldu yazıyor. Bakın bunu Zonguldak şube başkanı söylemiyor Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün söylüyor. Türkiye’yi bitirmişssiniz sıra esnafa gelmiş. Bu millet size dersini vermiş ama hala anlamıyorsunuz. İnşallah anlamayın da genel seçimlerde son dersini verir bu millet size.” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR