Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Abdülkadir Aktarı, “Zonguldak Anadolu’nun 300 milyonluk karşımızdaki Rus dünyasına İstanbul’dan sonra Orta Anadolu’nun Rus cumhuriyetlerine açılan çıkış kapısıdır. Dolayısıyla herkes bunun bilincindedir Onun için de Zonguldak’a yatırım yapılıyor. Karayollarını yapılıyor ve Zonguldak’ımızınn geleceği çok parlak”dedi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Abdülkadir Aktarı,

MÜSİAD, Zonguldak Şubesi Başkanı Abdülkadir Aktarı, Zonguldak  ve ülkemiz ekonomisini değerlendirdirdi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“MEHMET ŞİMŞEK’İN DİSİPLİNLİ PARA POLİTİKASI DEVAM ETMELİ”
Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in para politikasının devam etmesi gerektiğini ve bu şekilde 2024 yılı enflasyonun yıl sonunda düşeceğine ve ekonominin daha iyiye gideceğini belirterek şunları ifade etti.

“Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başına getirdiği Mehmet Şimşek’in politikalarını önemsiyoruz ve destekliyoruz. Çok disiplinli bir para politikası uyguluyorlar. Eğer herhangi bir olağanüstü durum olmazsa yani deprem gibi savaş gibi işte çevrenizdeki kaynak krizi gibi öyle bir şey olmadığı sürece bu Mehmet Şimşek’in politikalarıyla seçim olsun olmasın ilk 6 aydan sonra 2024’ün 6. Ayından sonra ekonominin iyiye gideceğini, enflasyonun inişe geçeceğini öngörüyorum.
Eğer bir sapma olmazsa Mehmet Şimşek o para politikalarının başında kendi planlarını uygulamaya devam ederse edecektir de herhangi bir terslik olmadığı sürece ülke ekonomisinin 2024’ün ilk 6.ayından sonra iyiye gideceğini, enflasyonun inişe geçeceğine inanıyorum. Biz bunları biz MİSİAD olarak genel merkezde de değerlendirmeler oluyor.  Bazen Merkez Bankası’nın yetkilileri gelip anlatıyor. Bize sorular soruyoruz. Devamlı değerlendirmeler yapıyoruz Ben mantıken de inanıyorum buna. tabii Bazen dış yaptırımlar da oluyor. İşte efendim böyle olağanüstü durum olmadığı sürece ben 2024’ün sonuna doğru ekonominin iyiye gideceğine ve enflasyonun da duracağına inanıyorum. Tabii spekülasyonlar oluyor. Bu konuda da Ticaret Bakanımız Ömer Bolat da çok sıkı işi tutuyor” dedi.