Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“VATANDAŞA HAYAL SATIYORLAR”

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye

Gazeteciler ile birlikte iftar açan Cem Dereli ve Saadet partisi Zonguldak İl başkanı Burak Erol iftar sonrası gazeteciler gündemi değerlendirdi ve soruları cevapladı.

Cem Dereli “Vatandaşımıza yine hayal satıyorlar. Devletin uhtesinde olan işleri kendileri yapacakmış gibi anlatıyorlar. mesela valilik binası yıkımı ve oraya Kent Meydanı yapılması. Orası belediyenin malı değildir. belediye orayı yıkamaz. Siz sizin tasarrufunuzda olmayan bir bina üzerinden vaatler vererek millete hayal satmayın’ dedi.

Dereli “Zonguldak’ta Milli Görüş belediyeciliğini inşallah hayata geçireceğiz. Zonguldak’ı artık daha yaşanılabilir hale getireceğiz. Zonguldak’tan da hak ettiği bir kent Haline getirme noktasında söylemlerimizle, projelerimizle otuz bir Mart’tan sonra bu görevi de Allah nasip ederse alırsak inşallah Zonguldak halkının teveccühüyle Zonguldak’a daha yaşanılabilir, Türkiye standartlarında bir kent haline getireceğiz.Zonguldak’ta,  Türkiye’de her ilde, ilçede yapılmış olan battı çıktılar varken bir tane battı çıktı olmamasına rağmen yerin altından bir tramvay görseliyle Zonguldak ile Kozlu arasında tramvay yapılacağını söylüyorlar. Bunlar uçan arabaları ve çiçekleri, böcekleri vaadeden tamamen hayali projeler. Bunları beş yıl önce de, on yıl önce de insanların önüne getirdiler. Bunların hiçbiri yapılmayacak ve olmayacak.

İŞTE O AÇIKLAMALAR