Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İçinde İhanet Alarmı!

CHP İçinde İhanet Uyarısı: Olcay Can’dan Sert Tepki

CHP İçinde İhanet Uyarısı:

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) eski Belediye Meclis Üyesi ve Merkez İlçe Başkan Adayı Olcay Can, partide yaşanan gelişmelere ilişkin sert bir uyarıda bulundu. İlçe başkanlarının görevden alınması için yapılan açık ve gizli çalışmalara dikkat çeken Can, CHP’nin tüm emeklerinin yok sayılmasının ihanet olacağı konusunda uyardı. İşte Olcay Can’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

“Türkiye genelinde ve Zonguldak’ımızın her köşesinde kazanılan belediyelerin mutluluğunu yaşayamadan, ilçe ve il başkanlarımızın görevden alınması için açık veya gizli yürütülen çalışmaları üzüntü ile izliyorum. Seçilen başkanlarımızın, parti yöneticilerimizin ve bizlerin tüm vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri unutmadan hizmete ve dayanışmaya odaklanmamız gereken dönemde; gece gündüz demeden çalışarak başarıda pay sahibi olan Cumhuriyet Halk Partimizin tüm neferlerinin emeklerini yok sayılması ihanet olacaktır! Olcay Can”

Bu açıklama ile CHP içinde yaşanan hareketlilik ve görev değişiklikleri tartışmaları yeniden gündeme gelirken, Olcay Can’ın uyarısı dikkatleri üzerine çekti.